Anderledes salgskoncepter

Forestil dig…

Samarbejde med lokale butikker, som har helt andre produkter – men måske samme kundegruppe som dig. Fx den lokale isenkram-butik, vinbutik eller køkkenfirma. Forestil dig at kunden får et gavekort til to gode bøffer, hvis han køber vin for over 500 kr. Eller opskrifter og rabat på simrekød, hvis han køber et nyt grydesæt. Eller rabat på en kvart kalv, hvis han køber et nyt køkken!

Samarbejde med en større lokal virksomhed med kantine (og kølefaciliteter). Kødpakker kan bestilles hver måned lige efter den 1. Måske kan kødet smages til frokost i kantinen, og kunderne kan få opskrifter med hjem, som er udarbejdet af kantinepersonalet. Bestilling og betaling via app eller hjemmeside. Og afhentning i et fast tidsinterval ved kantinens kølerum.

Samarbejde med andre lokale producenter om en egnskasse. Fortæl historien om produkterne, egnen, naturen og madkulturen. Udarbejdelse af lokale signatur-retter, som serveres på den lokale kro – og også kan købes som gør-det-selv-sæt i måltidskasser.

Samarbejde med lokale kunder/beboere i dit nærområde som køber ”andele” i dine dyr, hjælper med at passe dem, lærer om dyr, natur og landbrug, får hjælp og inspiration til at anvende de ”svære” udskæringer, fejrer det hele på en slagtefestival på gården og får deres kødpakker leveret på privatadressen.