• Lav en forretningsplan
  • Salg af økologisk kød
    • Hvad er din plan
    • Veje til kvalitet
    • Kunderne
    • Produkterne
    • Afsætning
    • Markedsføring
    • Inspirer kunderne
    • Love og regler
    • Links og inspiration
Vis menu Skjul menu
  • Find lokalt øko-kød
    • Tilmeld dig kortet
  • Opskrifter med øko-kød
    • Opskrifter med øko-kød
      • Sprængt og kogt oksetunge
      • Paneret tunge
      • Sprængt tunge i tarteletter
      • Sprængt tunge i sandwich
      • Grillspyd med hjerte
      • Hjerte i grov sennepssauce
      • Grillet hjerte
      • Lynstegt lever
      • Leverfrikadeller
      • Stegt lever
      • Braiserede oksehaler
      • Braiserede oksehaler i åben ravioli
      • Oksehale ragout
      • Pulled oxtail burger
    • Opskrifter med ben
    • Lav en forretningsplan
    • Salg af økologisk kød
      • Hvad er din plan
        • Test din ide
        • Lav en forretningsplan
      • Veje til kvalitet
        • Race
          • Får, ged og kvæg
          • Svin og fjerkræ
        • Alder og køn
        • Foder
        • Forberedelse til slagtning
        • Modning af kød
          • Modningslængde
        • Definer din produktkvalitet
      • Kunderne
        • Idealisten
        • Individualisten
        • Den uengagerede
        • Den nemhedsorienterede
        • Den traditionelle
        • Skeptikeren
        • Tre typer af kødkunder
        • Hvem er dine kunder
      • Produkterne
        • Kundekasser
      • Afsætning
        • Merpris
        • Beregning af omkostninger
        • Forskellige priser til forskellige udskæringer
        • Beregning af kilopris
        • Salgskanaler
        • Anderledes salgskoncepter
      • Markedsføring
        • Kvalitetsoplevelsen
        • Presseomtale
        • Få omtale i lokalpressen
        • Egen hjemmeside
          • Det tekniske
          • Design af hjemmesiden
        • Facebook
        • Annoncering
        • Mere markedsføring
      • Inspirer kunderne
        • Overblik over udskæringerne
        • Hvorfor økologi?
        • Hvorfor græsfodring?
        • Hvorfor krogmodning?
        • Sporbarhed
      • Love og regler
        • Registrering hos Fødevarestyrelsen
        • Fødevarelovgivningen
        • Regler om anprisning og mærkning
        • Andre regler
      • Links og inspiration
Salg af økologisk kød
  • Hvad er din plan
    • Test din ide
    • Lav en forretningsplan
  • Veje til kvalitet
    • Race
      • Får, ged og kvæg
      • Svin og fjerkræ
    • Alder og køn
    • Foder
    • Forberedelse til slagtning
    • Modning af kød
      • Modningslængde
    • Definer din produktkvalitet
  • Kunderne
    • Idealisten
    • Individualisten
    • Den uengagerede
    • Den nemhedsorienterede
    • Den traditionelle
    • Skeptikeren
    • Tre typer af kødkunder
    • Hvem er dine kunder
  • Produkterne
    • Kundekasser
  • Afsætning
    • Merpris
    • Beregning af omkostninger
    • Forskellige priser til forskellige udskæringer
    • Beregning af kilopris
    • Salgskanaler
    • Anderledes salgskoncepter
  • Markedsføring
    • Kvalitetsoplevelsen
    • Presseomtale
    • Få omtale i lokalpressen
    • Egen hjemmeside
      • Det tekniske
      • Design af hjemmesiden
    • Facebook
    • Annoncering
    • Mere markedsføring
  • Inspirer kunderne
    • Overblik over udskæringerne
    • Hvorfor økologi?
    • Hvorfor græsfodring?
    • Hvorfor krogmodning?
    • Sporbarhed
  • Love og regler
    • Registrering hos Fødevarestyrelsen
    • Fødevarelovgivningen
    • Regler om anprisning og mærkning
    • Andre regler
  • Links og inspiration
  • Her er du: Forside ›
  • Salg af økologisk kød ›
  • Kunderne ›
  • Den nemhedsorienterede

Den nemhedsorienterede

Økoandel: 4,6 %
  • Positive over for økologi
  • Går ikke så meget op i madlavning
  • Indkøb og madlavning skal være nemt og hurtigt
  • Køber færdigretter
  • Går efter kendte mærker
  • Vil gerne købe mere økologi, men synes, at det er for dyrt

Få overblik over salget af økologiske fødevarer i Danmark og lær de økologiske arketyper at kende.

øko kød salg økologi arketype den nemhedsorienterede

  • Her er du: Forside ›
  • Salg af økologisk kød ›
  • Kunderne ›
  • Den nemhedsorienterede

Håndbog om øko kød-salg

Øko kød-salg er en håndbog til landmænd med direkte salg af kød. Her gennemgår vi alle led i din forretning fra jord til bord, med inspiration til alt fra produktudvikling til markedsføring.

Køb lokalt øko-kød

Find vej til nærmeste gårdbutik: Vi har samlet alle lokale gårdbutikker og gårdsalg, der sælger økologisk kød: Køb lokalt øko-kød

Find os her

  • undefined
  • undefined
  • undefined
  • undefined

Økologisk Landsforening

Silkeborgvej 260
8230 Åbyhøj

Tlf.: 87 32 27 00
info@okologi.dk

økologi.dk

 

undefined

© Økologisk Landsforening

Til top